Καλώς ηλθατε

Ο χώρος στον οποίο βρεθήκατε αποτελεί μια αφετηρία περιπλάνησης μεσα απο την οποία θα γνωρίσετε αυτό το μικρο αλλά με τόσες φυσικές ομορφιές χωριό. Ο λόγος γίνεται για το χωριό Γιαννόπουλοι του δήμου Ιναχου.Αφορμή για την δημιουργία αυτου του χώρου ηταν η παντελής έλλειψη σχετικής αναφοράς γι΄αυτό στο διαδύκτιο. Ελπίζω με την δημιουργία αυτής της σελίδας να αναδειχθούν οι φυσικές και άλλες ομορφιές αυτού του ξεχασμένου ακόμα και απ΄το χαρτη χωριού και να μπορέσουμε να καταφράψουμε την ιστορία του και να γνωρίσουμε περισσότερα πράγματα για τους ανθρώπους του, μόνιμους κατοίκους και αποδημους.
Σ΄αυτη την προσπάθεια θα ήθελα αρωγούς όλους σας. Όσοι απο σας έχετε οποιαδήποτε στοιχεία σχετικά( φωτογραφικό υλικό- κειμενο) με αυτο και προτίθεστε να βοηθήσετε αναμένω τα σχόλια σας τις προτάσεις σας και τα e-mail σας για να κάνουμε μαζί αυτό το χώρο ενα ευχάριστο και μεγάλο κόμβο απ όπου θα περνάμε ευχάριστα καθημερινά!

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ένωση Βαλτινών Επιστημόνων

Ένωση Βαλτινών Επιστημόνων
Η Ένωση Βαλτινών Επιστημόνων (Ε.Β.Ε.) ιδρύθηκε το 1999, και αποτελεί τον σύνδεσμο των απανταχού επιστημόνων που  γεννήθηκαν ή κατάγονται από την επαρχία Βάλτου του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Στους σκοπούς της  Ένωσης περιλαμβάνονται η καταγραφή των προβλημάτων της επαρχίας ανά τομέα και δραστηριότητα με τη συνεργασία των τοπικών φορέων, η προσπάθεια αναβάθμισης του οικονομικού, βιοτικού, πολιτιστικού και πνευματικού επιπέδου της επαρχίας, η προαγωγή και αναβάθμιση των Βαλτινών επιστημόνων κ.α.
Πρέπει να τονιστεί πως η ενεργός συμμετοχή στα πλαίσια του  δραστηριοτήτων της Ένωσης αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την εξασφάλιση του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος στην κοινή προσπάθεια για την επίτευξη των ανωτέρω στόχων.
Επομένως, η Ένωση θεωρεί αναγκαίο να καλέσει, όλους όσους πιστεύουν πως μπορούν να συμβάλουν με ιδέες και προτάσεις ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο κρίνουν σκόπιμο στην υλοποίηση των παραπάνω στόχων, να ενταχθούν στους κόλπους της Ε.Β.Ε. και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.
Τα μέλη του Δ.Σ. παραμένουν στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις.
Ένωση Βαλτινών Επιστημόνων
Σαπφούς 16, 10553 Αθήνα
Fax: 210-3213947
e-mail: e.v.epist@gmail.comΑυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
Πρόεδρος: Παπαδημητρίου Χρίστος, τηλ: 6974-803851
Αντιπρόεδρος: Μασούρας Θεοφύλακτος, τηλ: 6976-648770
Γενικός Γραμματέας: Αβδελλά Λαμπρινή, τηλ: 6932-335307
Ταμίας: Πότσιος Ιωάννης, τηλ: 6974-061932
Έφορος: Γκαναβίας Θανάσης, τηλ: 6948-802787
Ειδικός Γραμματέας: Γραμματικογιάννης Ανδρέας, τηλ: 6974-618722
Μέλος: Κατσικαρέλης Νίκος, τηλ: 6945-359785

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου